Sursă foto: DRDP Buzău

UPDATE 3

,,Din primele date de la fața locului a reieșit că autocamionul de mare tonaj condus de un șofer prahovean, în vârstă de 44 de ani, pe direcția Vrancea către Buzău, a intrat în coliziune cu autoturismul dinaintea sa, al cărui conducător auto este un bărbat din București, în vârstă de 79 de ani.

Sursă foto: IPJ Buzău

Autoturismul ar fi oprit pentru remedierea unor defecțiuni, șoferul fiind lângă mașină la momentul impactului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursă foto: IPJ Buzău

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” , a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

UPDATE 2

Mașina era oprită pe marginea șoselei, iar șoferul, care ieșise din autoturism pentru a verifica starea tehnică autovehiculului, a fost acroșat de un TIR. Autoturismul implicat în accident este pe jumătate strivit.

,,Pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, în zona localității Racovițeni, județul Buzău, șoferul unui autoturism cu defecțiuni tehnice a coborât din autovehicul și a fost acroșat de un autotren, suferind răni ușoare.” , precizează Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE 1

Coloane de câțiva kilometri s-au format pe E 85, în urma accidentului. Traficul este paralizat, urmând a fi reluat după ce polițiștii vor termina cercetările de la fața locului.

foto: Popa Alexandru Ionuț via facebook InfoTrafic Buzău

*Știre inițială

Traficul se desfășoară cu dificultate pe DN2E85, în zona Crucea Comisoaiei, în urma unui accident rutier.

,,Din primele date de la fața locului se pare că este vorba de o coliziune între două autovehicule, o persoană este evaluată medical.” , anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Revenim cu detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.