Inconştienţă maximă a unui şofer de autobuz. Acesta s-a urcat la volan şi a ieşit pe traseu, chiar dacă era băut bine. Poliţiştii l-au oprit în trafic şi au descoperit că avea o alcoolemie de 0.34 mg/l în aerul pur respirat. Şoferul efectua o cursă ocazională Buzău-Merei.

Acţiunea poliţiştilor de astăzi, face parte dintr-una desfăşurată la nivel naţional, coordonată de Bogdan Despescu, şeful IGPR.

„Acţiunea vizează reducerea victimelor prin accidente rutiere în care să fie implicate autovehicule destinate transportuluui rutier public de persoane efectuate prin curse regulate şi ocazionale precum şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. De asemenea, se verifică inclusiv autovehiculele care transportă elevi în tabere ori excursii”, a declarat cms. Doiniţa Mihalache, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

La acţiunea de astăzi au participat peste 70 de poliţişti buzoieni din toate structurile. Oamenii legii dau asigurări că astfel de acţiuni vor fi organizate şi pe viitor pentru ca şoferii din trafic să se simtă în siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.