Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie si Disciplina Rutiera, au actionat in vederea respectarii prevederilor OUG 195/2002, republicata privind circulatia pe drumurile publice si a  H.C.L 191/2018, privind stabilirea unor limite de circulatie pentru vehiculele de transport marfă pe unele drumuri publice din municipiul Buzău.

In urma acestei actiuni, au fost constatate si aplicate un numar de 63 sanctiuni contraventionale si 126 puncte penalizare, in valoare de 18 270  lei.

Sanctiunile au fost aplicate pentru: stationarea autovehiculelor pe pista de biciclete, situata pe Calea Eroilor, str. Aurel Vlaicu, din municipiul Buzau; stationarea autovehiculelor in zona de actiune a indicatoarelor “Stationarea interzisa” din zona Al. Industriilor – Casa de pensii Buzau si pe toate arterele de circulaţie din municipiu unde vehiculele de transport marfă a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 7,5 tone, inclusiv a celor cu gabarit depăşit şi a celor care transportă mărfuri şi produse periculoase este interzisa.

Atragem atentia conducatorilor auto:

Avand in vedere H.C.L 191/2018, privind stabilirea unor limite de circulatie pentru vehiculele de transport marfă pe unele drumuri publice din municipiul Buzău, circulaţia autovehiculelor de transport marfă în municipiu este permisă pe următoarele trasee:

a) Şoseaua Brăilei, Aleea Industriilor, Şoseaua Nordului, Şoseaua Spătaru, Şoseaua Pogonele, strada Transilvaniei-tronsonul dinspre DN 10 până în dreptul societăţii ROMCARBON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.