Primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, lansează acuzații dure. Edilul râmnicean susține că mulți localnici sunt cumpărați, ca să meargă la vot, iar instituțiile abilitate să oprească frauda electorală nu ar interveni. Mai mult, primarul declară că un bărbat, care încerca să filmeze cum se oferă mită, a fost agresat. 

„Dragii mei râmniceni!
SALVAȚI-VĂ ORAȘUL ȘI ONOAREA!

Suntem în fața celei mai mari rușini pe care RÂMNICULUL a trăit-o vreodata, o situație care va lăsa urme adânci în viața noastră! Suntem în fața celei mai mari fraude electorale și instituțiile statului nu intervin!

Am sesizat de zile bune pericolul ce ne paște, am făcut sesizări poliției și NIMENI NU POATE OPRI hoardele de răufăcători care cumpără voturi!

Cine sunt ei, cei care de dimineață cară necontenit la vot pe cei săraci, dându-le bani sau amenințându-i pe cei slabi? Sunt cei care au amenzi impresionante, urmare a activității lor, și li s-a promis că acestea vor fi anulate!

Cine este cel care a creat aceasta imensă NEDREPTATE?
Este cel mai mare DATOR, omul care nu respectă nicio lege și nicio regulă, este PERSONAJUL care a dat foc orașului doar pentru a ajunge primar! UN OM A FOST LOVIT ACUM JUMĂTATE DE ORĂ DE UN INDIVID CARE OFEREA BANI OAMENILOR, doar pentru că și-a permis să filmeze ce sa întâmplă!

OAMENI BUNI, aveți un singur mod de a opri aceste HOARDE DE INTERLOPI să pună stăpânire pe oraș!Mai sunt trei ore, mai avem timp dacă ne trezim!
Dacă nu, orașul va rămâne la discreția lor și ne merităm soarta!” , este mesajul scris în urmă cu puțin timp de primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.