Viceprimarul, Laurențiu Constantin (stânga) și primarul, Adrian Burlacu (dreapta)

Tensiunile politice de la Beceni au escaladat, aseară, printr-un nou scandal, de această dată terminat cu o bătaie în toată regula între cei doi protagoniști primari (fostul și actualul), aflați încă de anul trecut într-un conflict deschis, din cauza frustrărilor cumulate în lupta electorală.

Aseară, după îndelungi certuri în Primărie și în miniparlamentul comunei, discuții aprinse consumate în ultimele luni scurse de la alegerile locale din 2020, actualul primar, Adrian Burlacu (PNL), și fostul primar, Laurențiu Constantin (PSD) – actual viceprimar -, au convenit să aibă un dialog „aplicat”, cu intenția de a lăsa deoparte orgoliile și ambițiile, pentru a detensiona situația.

S-au întâlnit la restaurantul fostului primar (local situat în imediata apropiere a sediului Primăriei), cu puțini apropiați din fiecare tabără. Și au început discuțiile. Numai că, printre cuvinte, cei doi au și consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, încercarea de împăcare s-a transformat într-o ceartă, contrele fiind alimentate și de efectele băuturii.

Astfel că, inevitabil, s-a ajuns la încăierare, urmând o bătaie în toată regula, din care primarul actual a ieșit mai „șifonat”, pentru că adversarul său a avut sprijin din partea unui apropiat. Primarul Adrian Burlacu a chemat ambulanța și a ajuns cu un echipaj SMURD la secția UPU a Spitalului Județean Buzău.

În acest context, Poliția a deschis o anchetă cu privire la fapte de loviri și alte violențe, protagoniștii bătăii având dreptul de a depune plângere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.