Polițiștii buzoieni continuă lupta cu „vrăjitoarele”. Aceștia au reţinut ieri o femeie în vârstă de 58 de ani, din Buzău, acuzată că a înșelat mai multe persoane, de la care a primit aproape 30.000 de lei.  

În urma unui flagrant realizat de poliţişti, buzoianca a fost prinsă imediat după ce a primit suma de 400 de lei de la o clientă căreia îi spusese că va suferi ceva foarte grav dacă nu îi va „dezlega farmecele” aruncate asupra ei de o “vrăjitoare”. Banii respectivi reprezentau „prima tranşă” din totalul de 700 de lei pretinşi de suspectă.

În baza autorizaţiei emisă de Judecătoria Buzău, poliţiştii au efectuat o percheziţie în locuinţa femeii în vârstă de 58 de ani şi au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, sumele de 13.405 euro şi 9.100 de lei, precum şi cei 400 de lei de la flagrant.

Buzoianca este suspectată că, în perioada septembrie 2011 – aprilie 2012, a înşelat şase persoane prin metoda „ghicit”, prejudiciul total fiind estimat la 29.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here