25 de indieni au fost aduși pentru a lucra atât la interiorul, cât și la exteriorul clădirii Colegiului Național ”Mihai Eminescu”. Imediat ce această etapă a lucrărilor se va încheia, firma care a obținut contractul pentru reabilitarea clădirii Colegiului  va suplimenta numărul muncitorilor aduși de peste granițe astfel încât proiectul să fie gata anul viitor, iar elevii Colegiului să se poată reîntoarce în școala lor.  Pentru muncitorii indieni au fost amenajate, în incinta Colegiului, dormitoare, vestiare , dușuri și o sală de mese.
Muncitorii din India sunt meseriași, serioși și harnici, spun autoritățile locale, care au analizat activitatea acestora și au concluzionat că sunt șanse reale ca lucrările de reabilitare să fie gata anul viitor.
”Astăzi, le-am urat “bun venit” primilor 25 de muncitori indieni care lucrează pe șantierul Colegiului Național Mihai Eminescu. Sunt serioși, harnici și buni meseriași…ceea ce mă face să sper că anul viitor elevii liceului vor reveni într-un local complet reabilitat! Vor mai veni și alții…”, a transmis pe Facebook, viceprimarul  Ionuț Apostu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here