politist scoalaDeschiderea noului anului şcolar, care va avea loc luni, 12 septembrie, îi pune la treabă serios pe poliţiştii buzoieni. Pentru ca festivităţile să se desfăşoare în bune condiţii, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău va angrena 300 de poliţişti în toate unităţile şcolare din judeţ.

Toate şcolile generale şi liceele din judeţ au fost incluse în traseele de patrulare ale poliţiştilor din dispozitivele de ordine şi siguranţă publică, în special pe timpul sosirii şi plecării elevilor la cursuri, iar poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier în zona instituţiilor de învăţământ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi ambuteiajelor.

De asemenea, în ziua de 12 septembrie, poliţiştii vor participa la festivităţile desfăşurate în şcolile din mediul urban şi mediul rural şi îi vor sfătui pe elevi cum să procedeze pentru a nu deveni victime ale persoanelor care încalcă legea. Activităţile vor fi desfăşurate de poliţişti în colaborare cu celelalte forţe din sistemul integrat de ordine publică, respectiv Poliţie Locală şi Jandarmerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here