Ponta pod Vadu Pasii
Lucrările de refacere a podului de la Vadu Pașii au început cu partea de proiectare, dar s-au oprit pentru a obține o serie de avize de la Ministerul Culturii, având în vedere că obiectivul este considerat monument istoric.
„Licitația pentru reabilitarea Podului de Vadu Pașii a fost câștigată de un consorțiu de firme și se compune din două părți: proiectare și execuție. Deocamdată, suntem în etapa de proiectare s-a făcut undeva pe la 80 la sută însă, fiind vorba despre un monument istoric, este nevoie de mult mai multe avize decât în cazul unei lucrări normale”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.
Pe de altă parte, Neagu a dat asigurări că odată obținute avizele de la Ministerul Culturii atunci și lucrările vor intra în linie dreaptă.
Podul de la Vadu Pașii este închis de mai bine de 10 ani. El va fi refăcut cu bani de la Consiliul județean și de la Ministerul Dezvoltării iar lucrările vor fi executate de o asociere din care face parte și societatea Integral SA, care a lucrat la ridicarea noii maternități.
Termenul de finalizare a lucrărilor la podul de la Vadu Pașii este de doi ani iar investiția se ridică la 7 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here