politistÎn ziua de 5 ianuarie a.c., în intervalele orare 10.00 – 11.00, respectiv 15.00 – 16.30, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a organizat o acţiune pe linia combaterii depăşirilor neregulamentare.

Echipajele de poliţie rutieră au fost dispuse pe toate drumurile naţionale şi au constatat 23 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.300 de lei.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 6 permise de conducere, în cinci situaţii fiind vorba despre şoferi care s-au angajat în depăşiri neregulamentare, iar într-una despre un conducător auto care a încălcat regimul legal de viteză.

În total, ca urmare a neregulilor constatate în trafic pe parcursul zilei de 5 ianuarie, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat 280 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut alte şapte permise de conducere, dintre care trei pentru depăşiri neregulamentare, două pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea auto, iar câte unul pentru viteză şi conducerea unui autovehicul ce prezenta defecţiuni tehnice grave.

Un echipaj al Biroului Rutier Buzău a întocmit şi un dosar penal pe numele unui tânăr de 30 de ani, din judeţul Argeş, depistat în timp ce conducea pe Bulevardul Unirii un autoturism înmatriculat în Franţa, pentru care a prezentat o poliţă de asigurare auto cu suspiciuni de falsificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here