muzeuPreședintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, și reprezentanții societății comerciale ”Concas” S.A. au semnat, ieri, contractul de reabilitare și modernizare a Muzeului Județean, lucrare în valoare de 23,54 milioane lei, realizată cu finanțare europeană.

Victor Mocanu a declarat, cu această ocazie, că a avut mari emoții legate de realizarea proiectului respectiv, întârziat, timp de mai bine de zece luni, de blocarea licitației pentru adjudecarea lucrării. Aceasta pentru că unul dintre ceilalți doi concurenți înscriși în cursă, societatea ”Integral” S.A., a contestat dreptul ”Concas” de a participa la licitație, invocând argumentul că adversarul său nu a depus toate documentele cerute în caietul de sarcini în termen legal. În final, litigiul a fost tranșat în Justiție, care a decis organizarea licitației cu ambii competitori, licitație care s-a desfășurat în intervalul 8-9 iunie și a fost câștigată de ”Concas”.

Președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, a făcut apel, în mai multe rânduri, inclusiv prin intermediul mass-media, la înțelepciunea reprezentanților celor două societăți, ca aceștia să găsească o cale amiabilă de rezolvare a litigiului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here