Adrian PETRE
Adrian Petre este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. Alegerea lui s-a făcut joi în ședința miniparlamentului județean, fără nici un pic de emoție, întrucât a fost singurul candidat al PSD. Opoziția nu a venit cu nici o propunere, astfel că alegerea lui Petre pe locul rămas liber după demisia lui Cristinel Romanescu a mers ca unsă.
Adrian Petre a primit 24 de voturi ”pentru”, nici un consilier nu a votat împotriva numirii lui în timp ce consilierii PNL nu au votat, ieșind din sală.
”Deocamdată, nu pot să spun ce atribuții am, aștept de la președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, să văd ce atribuții voi avea. Vin în noua funcție cu gânduri bune, să facem lucruri bune pentru locuitorii Buzăului. Mai sunt 7 luni în care sperăm sa ducem mai departe proiectele începute, nu mai spunem de pod si de maternitate, pentru că asta ne dorim cu toții. Sunt tânăr, dar asta va fi o provocare, o să vedeți că nu o să dezamăgesc”, a declarat, la final, Adrian Petre.
Noul vicepreședinte al CJ Buzău a fost până acum director al Centrului Județean de Cultură și Artă și președinte al ASociației Județene de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here