politist trenCei doi fraţi acuzaţi că au bătut un poliţist buzoian, în gară din Focşani, au fost trimişi în judecată de procurori. Este vorba despre George şi Lucian Nistor, în vârstă de 26, respectiv 25 de ani. Procurorii au reţinut în rechizitoriu că în noaptea de 12 spre 13 septembrie, cei doi au lovit cu pumnii şi picioarele un agent şef de la Poliţia TF Buzău, care se afla în misiune de patrulare în din Focşani.

Potrivit procurorilor polițistul se afla în misiune de patrulare în Gara Focșani alături de un alt coleg. Fiind solicitați de către colegii din Focșani să conducă un grup de persoane la secție pentru declarații, unul din agenți a plecat cu aceștia, iar celălat a rămas să continue patrularea pe peronul gării.

În momentul în care polițistul rămas singur pe peron, a încercat să potolească un grup de indivizi puși pe scandal a fost luat la bătaie de doi dintre aceștia. Agentul de poliție a suferit o fractură de piramidă nazală și a avut nevoie de 14 zile de spitalizare.

Cei doi agresori au încercat să părăsească ţara, ei fiind prinşi la vamă și transportați la Focșani, unde au primit mandate de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate acum de Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here