Consiliul Judetean-4

Cel mai așteptat proiect de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de luni, cel referitor la alegerea viitorului vicepreședinte al instituției pe locul rămas vacant ca urmare a demisiei lui Cristinel Romanescu, a fost retras.
Cel mai probabil, retragerea proiectului privind alegerea unui nou vice al Consiliului Județean are la bază neînțelegerile din PSD iscate pe stabilirea unui nume care să vină în locul lui Romanescu și să întregească echipa de la vârful instituției menționate.
DE altfel, în ultima vreme, au tot avut loc discuții referitoare la cine va prelua postul de conducere, subiectul ducând la crearea unor tabere în PSD, adică unii vroiau un anume social democrat pentru a fi propus la vârful Consiliului, alții pe altul.
SE pare că taberele nu au căzut la pace astfel că proiectul a picat.
”Proiectul a fost retras de domnul preşedinte CRisti Bîgiu. Având în vedere că în Partidul Social Democrat urmează să aibă loc alegeri, dumnealui a considerat oportun să amâne proiectul până la şedinţa următoare”, a declarat la finalul ședinței CJ, vicepresedintele Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here