Până pe data de 30 noiembrie 2018, angajații Consiliului Județean Buzău și cei ai instituțiilor subordonate vor primi tichete de vacanță. Asigurarea vine din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu care a menționat că, până în toamnă, aceștia vor primi tichetele de vacanță.
,,E normal să dăm tichete de vacanță. De ce? Pentru că putem să le dăm până în luna noiembrie, iar aceste tichete sunt valabile un an de zile, de la data emiterii. Unde este lege, nu-i tocmeală. Chiar dacă îmi convine sau nu, trebuie să respect legea și deci vom da tichetele de vacanță atât la Consiliul Județean, cât și la unitățile care sunt în subordinea Consiliului Județean”, a spus Petre Emanoil Neagu.

Potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituțiile și autoritățile publice, precum și din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de o indemnizație de vacanță, denumită voucher de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei.

Pentru unitățile din domeniul bugetar, voucherele de vacanță se vor acorda în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobate.
Angajații care nu doresc un astfel de voucher de vacanţă, trebuie să solicite în scris acest lucru, la instituţia de care aparţine . Tichetele de vacanta pot fi utilizate numai în hotelurile și în pensiunile din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here