Primaria Municipiului Buzau va anunta ca in intervalul 17.10.2017 – 22.10.2017, traficul pe strada Obor, tronson cuprins intre rond (Catedrala Episcopala) si strada Clementei va fi restrictionat.
Astfel intentionam sa desfasuram lucrari de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzura din mixturi asfaltice. Totodata se vor executa lucrari de ridicare la cota a bordurilor, a caminelor si capacelor de utilitati, precum si a gurilor de scurgere – canalizare.
Pe timpul zilei, atunci cand executam lucrarile premergatoare asfaltarii, se va putea circula cu restrictii de viteza. Deasemenea stationarea in parcarile publice din zona sau pe carosabil, va fi strict interzisa.
Pe timpul noptii vom desfasura lucrarea propriu zisa de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de strada va fi inchis partial, circulandu-se alternativ pe un singur sens de mers.
Pentru a se evita producerea blocajelor in trafic, facem apel la dumneavoastra in sensul in care sa circulati pe variantele indicate in harta atasata la prezentul comunicat si sa respectati indicatiile agentilor de circulatie din cadrul Directiei de Politie Locala.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram pe aceasta cale ca toate eforturile noastre se indreapta catre confortul buzoianului,

Primarul Municipiului Buzau,
Constantin Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here