În această dimineață, city-managerul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, și-a anunțat oficial candidatura pentru fotoliul de primar.

Stimați locuitori și prieteni ai comunei noastre,

Vă anunț oficial că am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Mărăcineni la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Îmi doresc să continuăm împreună proiectele începute și să facem din Mărăcineni cea mai dezvoltată comună a Buzăului!

Cei mai mulți dintre dumeavoastră mă știți. Fie că îmi spuneți „Titel”, fie „Constantin Dumitru”, eu rămân același om simplu, cu bune și cu rele, cu frică de Dumnezeu și cu dragoste față de aproapele. Am acea rușine, a omului din popor, care n-ar suporta să facă lucrurile în batjocură sau doar pe jumătate. Vreau ca și peste patru ani să pot da ochii cu dumneavoastră, să vă strâng mâna și să fiu împăcat că am făcut lucrurile așa cum trebuie.

De aceea, în zilele ce vor urma, vă voi prezenta programul pe care vreau să îl aplicăm pentru dezvoltarea comunei. Sper ca propunerile mele să fie bine primite. Cu toții ne dorim gaze, asfalt, utilități, servicii sociale mai bune și o localitate modernă, iar eu mă angajez să pun în slujba acestor realizări forțe proaspete, o voință de fier și aceeași capacitate de muncă de până acum.

Voltaire spunea: „Un om nu e bun de nimic, dacă e bun doar pentru sine însuși”. În speranța că acești ultimi ani mi-au demonstrat buna-credință, implicarea și dorința de a face totul pentru binele comunității, vă invit să fiți alături de mine în continuare!

Mărăcineni este nu doar casa noastră, ci și moștenirea pe care o vom lăsa copiilor noștri! , scrie Constantin Dumitru, pe pagina de facebook a Primăriei Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here