cristiPreşedintele Consiliului Judeţean Cristi Bîgiu a explicat consilierilor judeţeni aflaţi în campanie electorală destinaţia celor 55 de miliarde de lei vechi.

Banii veniţi pe această ordonanţă de Guvern au fost destinaţi plăţii arieratelor şi 30 de primării nu au avut datorii mai vechi de 90 de zile şi din această cauză nu au putut primi nimic din aceşti bani. … unele şi-au plătit datoriile iar altele au primit sume mai mari pentru că nici dacă alocam toată suma nu se puteau plăti datoriile. Nu este nicio împărţeală politică , haideţi să nu transformăm această şedinţă în campanie electorală.”

Cristi Bîgiu a răspuns astfel interpelărilor a doi dintre consilierii judeţeni , ambii candidaţi la un fotoliu în Parlamentul României, care au susţinut că împărţirea sumelor ar avea iz politic. În final toţi consilierii au votat bugetul mai puţin doi reprezentanţi ai PP-DD. Deşi se declarase mulţumit de explicaţiile primite de la preşedintele CJ, consilierul tot nu a votat bugetul în schimb a reuşit să fie citat de unul din colegii din miniparlamentul judeţean care s-a numit ciocoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here