bigiu

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu participă, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, la Căminul de Bătrâni Alecu Bagdat de la Râmnicu Sărat, la ora 11, cămin care aniversează 180 de ani de la înfiinţare. De asemenea, la ora 18.30, Cristi Bîgiu va întâmpina persoanele vârstnice la spectacolul Variaţiuni Enigmatice, care va avea loc la sala CJ. ”

Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Crinstinel Bîgiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice:

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice este momentul în care îi sărbătorim oficial pe bunicii și părinții noștri. Cred că trebuie să folosim fiecare prilej pentru a îi prețui și pentru a avea grijă de cei care ne-au crescut și ne-au îndrumat pașii în viață. A face acest lucru nu trebuie să fie o opțiune ci trebuie să se întâmple la nivel fiecărei comunități din care facem parte pentru că a avea grijă de bătrânii noștri înseamnă să le arătăm respectul cuvenit și să ne respectăm tradiția și valorile. Îmi doresc ca România să fie o țară care face acest lucru fără compromisuri și chiar dacă realitatea ne arată că mai avem drum lung până acolo consider că în acest moment suntem pe calea cea bună. Veniturile sunt în continuare mici, medicamentele sunt încă scumpe și spitalele au nevoie de îmbunătățiri, dar am reușit să facem câțiva pași pe drumul spre normalitate. Normalitatea înseamnă un trai mai bun și mai înseamnă pensii decente care pot ține pasul cu scumpirile care au loc permanent. Trebuie să găsim în continuare resursele pentru a menține confortul și echilibrul vieții bunicilor noștri, trebuie să le dăm ocazia celor care vor să muncească din nou să o poată face și să se poată implica în viața comunităților din care fac parte. Sunt convins că astăzi, mai mult ca oricând avem nevoie de sprijinul și experiența dumneavoastră pentru a le asigura un viitor mai bun celor care vin din urma noastră și cred că vom găsi cele mai bune soluții împreună. Eu vă asigur că veți găsi în mine un partener de dialog și îmi doresc ca împreună să putem face lucruri bune pentru dumneavoastră, pentru comunitate! Vă doresc ca astăzi să petreceți o zi frumoasă alături de copiii și nepoții dumneavoastră! Multă sănătate și liniște!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here