Deputatul Gabriel Avrămescu, președinte al organizației județene a PNL Buzău, continuă seria atacurilor la adresa edilului-șef Constantin Toma, cu o nouă postare de weekend, așa cum a făcut-o până acum. De această dată parlamentarul îl critică pe primar pentru viziunea cu privire la construcția de locuințe pentru tineri, acuzându-l că nu a făcut demersuri în acest sens la ANL, deși exista această posibilitate. 

Primarul Buzăului alege să dea bani la rechinii imobiliari din Belgia, în loc să facă locuințe pentru tineri prin programele statului român.
Așa se fac strategiile de dezvoltare din biroul de primar, pentru “Buzăul cu covrigi în coadă”.
ATENȚIE! … din cauza “LIPSEI SOLICITĂRILOR DIN PARTEA PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU” (vezi foto 1), ANL NU va construi locuințe pentru tineri la Buzău.
Pare incredibil. Știu! Dar e adevărat!

Avem dovadă scrisă negru pe alb conform unui răspuns primit de un tânăr buzoian care și-ar fi dorit să-și cumpere o casă prin Agenția Națională pentru Locuințe și care a adresat instituției o întrebare referitoare la viitoarele construcții de acest tip, în municipiul Buzău.
Răspunsul a venit ca o lovitură în moalele capului pentru tânărul care își dorește să-și întemeieze o familie și vrea să rămână să locuiască în Buzău.

FB IMG 1625990017019De ce NU VREA PRIMARUL TOMA locuințe pentru tineri prin ANL? Pentru că primarul PSD are pe “trăgaci” o combinație cu un dezvoltator imobiliar din Belgia. (vezi foto 2)
De altfel, chiar domnia sa recunoaște cum într-o zi s-a trezit în biroul de la primăria Buzău cu un mare om de afaceri gata pregătit să facă locuințe la prețuri accesibile pentru buzoieni.FB IMG 1625990019347De parcă noi am fi atât de proști, încât am putea crede o asemenea bazaconie. Adică noi buzoienii ar trebui să-l credem pe primar când ne spune că un mare dezvoltator de la Anvers a venit la Buzău și vrea să facă o mare investiție de dragul avântului economic al urbei? Păi, dacă ar fi fost așa, astăzi, am fi asistat cel puțin la 1 live, 20 de poze pe facebook, 2 conferințe de presă și o nominalizare la premiul Pulitzer pentru cel mai bun primar al tuturor timpurilor grele.FB IMG 1625990021430În fine, până să se mai “zbată” de bucurie primarul PSD-ist printre premii internaționale despre care spune că le tot câștigă datorită perfomanței administrative și până când cine știe ce alte confetti ne mai aruncă în ochi, țin să-l anunț că, săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat o ordonanță de urgență pentru echilibrarea prețului locuințelor construite prin ANL, astfel încât, în ciuda costurilor de construcție tot mai mari din ultimii ani, aceste locuințe să rămână la prețuri accesibile pentru tinerii de până în 35 de ani.

Așadar, îi transmit domnului primar de la PSD să ne mai lase cu poveștile nemuritoare și să se apuce de treabă pentru că locuințele pentru tineri despre care, însuși domnia sa spune că sunt necesare la Buzău (vezi foto 3), pot fi construite printr-un program de stat accesibil, coordonat prin ANL.

Așadar, dle Toma, lasați-ne cu fantasmagoriile despre referendum, unirea cu Țințeștiul și investitori belgieni și solicitați locuințe pentru tineri așa cum fac aproape toți primarii din țara asta, care nu au norocul să le bată-n poartă belgianul cu covrigi în coadă.”  , a scris, astăzi, președintele PNL Buzău, pe pagina sa de facebook. 

1 COMENTARIU

  1. În sfârșit,avem și noi oameni care țin ca investițiile să fie făcute cu firmele statului,firme locale,nu să ii îmbogățim la infinit pe străini.Este știut faptul că ramură asta politică socialistă se gândește doar la cât îi rămâne sieși, in conturi ,din o așa afacere. Vrea urgent referendum,să nu apuce careva să ii deștepte pe oamenii din Țintești și să nu îl încurce pe edil din planul său diabolic. Asta este o lovitură a la Bonnie and Clyde ,știe că nu o sa mai fie primar ,trage „din greu” pe turta lui ,a intrat pe ultima turnantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here