Începând de astăzi, polițiștii locali au demarat acţiunea de ridicare a autovehiculelor şi remorcilor care staţionează neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Buzău. Măsura ridicării vehiculelor se aplică în cazuri precum: oprirea ori staţionarea în staţiile mijloacelor de transport public de persoane; în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu, precum şi în zona de preselecţie unde sunt aplicate marcaje continue; pe treceri de pietoni, în zone rezidentiale şi pietonale; pe trotuare; pe drumurile publice cu o lăţime mai mica de 6 m.

Tarifele pentru ridicare, transport şi depozitare, sunt în valoare de 600 lei. Dacă proprietarul se prezintă la autovehicul şi nu se mai efectuează transportul şi depozitarea se va achita doar suma de 300 lei, reprezentând deplasarea pentru ridicare.

Autovehiculule ridicate prin dispoziția polițiștilor rutieri sau locali vor fi transportate sau depozitate la sediul Urbis Serv. Sancţiunea pentru staţionare este de 4-5 puncte de amendă şi 3 puncte penalizare la permisul de conducere (jumatate din minimul amenzii in valoare de 290 lei în 48h).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here