primarie buzauFunctionari publici din Primaria Buzau si-au platit studiile universitare de masterat din banii nostri. Asta reiese din auditul financiar al contului de executie bugetara efectuat de camera de conturi Buzau in perioada mai-iunie 2010 la primarie. Sumele cheltuite in acest scop se ridica la 18 mii de lei. Reprezentantii institutie de control au dispus stabilirea intinderii prejudiciului creat prin plata contravalorii studiilor universitare de masterat, cu incalcarea reglementarilor in vigoare si totodata au cerut masuri de recuperare a acestuia.

Acelasi raport de audit stabileste ca Transbuz, societate aflata in subordinea Consiliului local municipal,  a creat un prejudiciu de 45.967 de lei prin plata in plus a subventiilor pentru acoperirea cheltuielilor de exploatare, fata de sumele solicitate prin deconturile lunare. Primariei Buzau i s-a solicitat in urma controlului sa identifice si alte sume de aceeasi natura platite nelegal.

O alta sarcina trasata administratie din Palatul comunal a fost verificarea modului de stabilire si acordare a subventiilor numai potrivit deconturilor lunare intocmite de operatorul de transport local de calatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here