spagaDoi buzoieni s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să mituiască un poliţist cu 200 de lei după ce a fost prins cu 180 de litri de motorină pentru care nu aveau niciun fel de documente.

Totul a plecat de la un simplu control de rutină al poliţiştilor care au oprit în trafic o maşină condusă de un bărbat din Berca. La un control amănunţit, în autoturism a fost  descoperită cantitatea de 180 de litri de motorină pentru care nu exista niciun fel de document de provenienţă.

Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de motorină, moment în care bărbatul din Berca a încercat să-i ofere unui agent de poliție 500 de euro pentru a face uitat totul.

Poliţistul a refuzat şi i-a adus la cunoştinţă bărbatului că a doua zi să se prezinte la poliţie cu documentele justificative pentru întreaga cantitate de combustibil.

Poliţistul a sesizat imediat Direcţia Generală Anticorupţie – B.J.A. Buzău, iar la data de 20.01.2012, echipa alcătuită din ofiţeri DGA, sub coordonarea procurorului şi împreună cu lucrători D.G.I.P.I. a procedat la organizarea flagrantului la sediul unităţii de poliţie, respectiv sediul Postului de poliţie comunală Tisău.

La data şi ora stabilită bărbatul, însoţit de fratele său, au mers în sediul poliţiei, unde au încercat să ofere aceluiaşi poliţist suma de 200 de lei, moment în care au fost surprinşi în flagrant de ofiţerii DGA.

Cei doi fraţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here