stanciucIeri, la Direcţia Silvică Buzău s-a petrecut o situaţia de-a dreptul bizată. Democrat-liberalul Aurel Stănciuc a revenit pe funcţia de director,  după ce Regia Naţională a Pădurilor Romsilva a anulat decizia de detaşare a acestuia la Bucureşti şi numirea, în locul său, a social-democratului Cornel Pitiş, ca director cu delegaţie. După numai două ore, aceeaşi insitituţie a emis o nouă decizie, prin care Aurel Stănciuc a fost detaşat, din nou, în Centrala Romsilva, pentru încă 60 de zile.

Aurel Stănciuc a intrat în concediu medical din 4 iulie 2012, iar când a revenit la muncă a aflat că va trebui să muncească în Bucureşti, mutarea sa fiind dispusă printr-o decizie din luna august a acestui an. El a contestat decizia în Consiliul de Administraţie al RNP, contestaţia fiindu-i respinsă, fapt care l-a determinat să se adreseze Instanţei de Contencios Administrativ a Curţii de Apel Ploieşti. Aurel Stănciuc a obţinut, pe data de 31 octombrie, suspendarea aplicării deciziei de mutare până la judecarea pe fond a procesului, care avea ca prim termen data de 28 noiembrie 2012. Procesul de ieri a rămas însă fără obiect, întrucât, cu o zi înainte, reprezentanţii RNP Romsilva au dat o decizie de revocare a deciziei menţionate, fapt care, practic, l-a repus în funcţia de director al Direcţiei Silvice Buzău pe Aurel Stănciuc.

Numai că, ieri, venit să-şi ia postul în primire, Aurel Stănciuc a avut surpriza să constate că “interimarul” Cornel Pitiş nu s-a prezentat la serviciu, acesta apărând în instituţie abia după ce a intrat în posesia unei noi decizii, prin care este detaşat, din nou, pentru 60 de zile, în Centrala Romsilva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here