foto arhivă

Începând de săptămâna viitoare, localnicii din Vadu Pașii vor avea la dispoziție și autobuze care aparțin Trans Bus pentru a ajunge în municipiu.  Anunțul a fost făcut astăzi, de către primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. În prezent, se mai așteaptă avizul, pe care trebuie să îl dea Consiliul Județean Buzău în ședința ordinară programată să aibă loc miercuri, 31 ianuarie 2018.

”Avem o legătură foarte bună și cu Consiliul Județean, și cu Primăria Vadu Pașii. Se va merge pe la Mărăcineni, podul Câlnău, Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești. Totodată, avem o echipă de la Trans Bus plecată în Olanda pentru a recepționa autobuzele cu burduf care vor ajunge a Buzău și care vor fi introduse în special pe rutele suburbane”, a declarat primarul Constantin Toma.

De altfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de miercuri figurează două proiecte de hotărâre privind exprimarea acordului ca autobuzele operatorului de transport din municipiul Buzău să circule pe DJ203K, până la Săpoca, dar și până la Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here