Instituţia Prefectului a postat în urmă cu puţin timp un mesaj pe contul de Facebook privitor la atentatele teroriste din Belgia. Reamintim că potrivit celui mai nou bilanţ, în urma a patru explozii , două la aeroport, două la metroul din Bruxelles, au murit 34 de persoane. Măsuri sporite de securitate  au fost luate de autorităţile belgiene şi percheziţii sunt în derulare la această oră. ISIS a revendicat atentatele. Instituţia Prefectului Buzău îşi exprimă îngrijorarea faţă de efectele actelor teroriste care s-au înmulţit în Europa.

Am luat la cunoștință cu mâhnire și deplângem tragedia petrecută în această dimineață în urma atentatelor sinucigașe de la aeroportul și metroul din Bruxelles.

Totodată, ne exprimăm îngrijorarea cu privire la escaladarea terorismului ce afectează întreaga societate europeană și cauzează pierderi de vieți omenești.
În astfel de momente, să dăm dovadă de solidaritate și compasiune față de victimele terorismului și să transmitem condoleanțe familiilor afectate de această tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here