Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău din legislatura 2016 – 2020. Dezbaterile s-au desfășurat în sistem online și au durat aproape o jumătate de oră.

Pe ordinea de zi au fost câteva proiecte care au necesitat un vot de urgență, printre acestea fiind documentația privind asigurarea continuității serviciului de salubrizare de către RER, o rectificare bugetară și un proiect legat de noua societate de termoficare a orașului.20201020 120618Toate proiectele au fost aprobate, ședința neavând momente de tensiune sau certuri așa cum s-a întâmplat la aproape toate întâlnirile aleșilor municipali. 20201020 120709La finalul ședinței, primarul Constantin Toma a avut un mesaj către consilieri:

Dragi colegi, vă mulțumesc foarte mult! Chiar a fost ultima ședință din acest mandat. S-au făcut lucruri deosebite. Vă doresc multă sănătate și… cu siguranță… cu cei care ați fost realeși ne vom întâlni mai des, dar și cu ceilalți vom rămâne în legătură pentru că, într-adevăr, am fost o adevărată echipă în acești patru ani. Vă mulțumesc, multă sănătate și numai bine acasă!

Viitorul CLM va avea în componență 16 consilieri PSD, 3 de la PNL și câte 2 de la PMP și USR-PLUS. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here