sectie vot stampila2Biroul Electoral de Circumscripţie numărul 10 Buzău  primeşte începând de astăzi candidaturile pentru funcţiile de primari si consilieri locali pentru alegerile locale din 10 iunie. Până la ora 14 la sediul BEC Buzău nu era depusă nicio candidatură.

Candidaturile se pot depune până pe data de 1 mai. În municipiul Buzău vor fi 80 de secţii de votare, două dintre locaţiile care au funcţionat ca secţii în scrutinul din 2008 vor fi mutate , respectiv secţia 42 şi cea de la Muzeul judeţean. Tabelul cu secţiile de votare din municipiul Buzău precum şi cu cele din judeţ poate fi consultat pe site-ul Instituţiei Prefectului: www.prefecturabuzau.ro.

Calendarul electoral mai arată că tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinul de vot se va face până cel târziu pe 10 mai, termen până la care trebuie să fie stabilite şi locurile de afişaj electoral. Campania electorală va începe pe 11 mai şi va dura 30 de zile. Tipărirea buletinelor de vot se va face până cel târziu la data de 31 mai, ele fiind apoi preluate de prefecturi. Pe 9 iunie, la ora 7,00, se va încheia campania electorală pentru alegerile locale, scrutinul urmând să se desfăşoare pe 10 iunie, de la ora 7,00 până la ora 21,00.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here