Toate cele 1.900 de bilete puse în vânzare pentru concertul susţinut de Ştefan Bănică la Buzu au fost vândute. Concertul extraordinar de Crăciun cu Ştefan Banică Jr. este organizat de asociaţia Pro Green Terra, în colaborare cu Consiliul Judeţean. ”Pentru acest concert nu sunt investite sume din bugetul local, ci numai din sponsorizări de la oameni de afaceri, cărora vreau să le mulţumesc. Noi plătim doar transportul artiştilor şi cazarea lor, dacă va fi nevoie, pentru că probabil vor pleca imediat în Bucureşti. Vreau să mulumesc buzoienilor că au cumpărat bilete şi s-au gândit la nevoile comunităţii, mai ales că banii vor fi donaţi Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Pentru a rezolva o problemă a comunităţii trebuie să ne implicăm cu toţii ”, a declarat Cristi Bîgiu, preşedintele CJ Buzău.

Organizaţia nonguvernamentală Pro Green Terra va dona cea mai mare parte din fondurile care vor fi strânse în urma vânzării biletelor la concert Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău. ”Reacţia buzoienilor a fost pozitivă şi am vândut deja 1400 dintre cele 1900 de bilete tipărite, despre care vreau să vă spun că sunt realizate, atât biletele cât şi afişele, pe hârtie ecologică. Încasările vor merge în mare parte către secţia pediatrie iar o anumită sumă o vom folosi pentru învăţarea elevilor din municipiu despre protejarea sănătaţii şi a mediului înconjurător”, a declarat Cătălin Mândrean, preşedinte Pro Green Terra.

Şi conducerea Spitalului Judeţean se bucură de sprijinul pe care îl va primi în urma spectacolului. ”Felicitări organizatorilor acestui eveniment caritabil care vine într-un moment în care sectorul sanitar trece printr-o perioadă de subfinanţare”, a declarant medical Marius Anastasiu, directorul Spitalului Judeţean Buzău.

Spectacolul va avea loc duminică, 23 decembrie, ora 19.00 la Sala Sporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here