Boscodeala ConstantinCaldura nu se va scumpi la Buzau. Precizarea apartine primarului Constantin Boscodeala care sustine ca pretul platit de populatie pentru gigacalorie nu se va majora chiar daca Guverenul va sista subventiile la incalzire.

Edilul sef afirma ca modernizarea sistemului de termoficare din Buzau va permite Primariei sa preia subventiile suportate pana acum de stat. Prin urmare, pentru al patrulea an consecutiv gigacaloria va costa tot 185 de lei. Constantin Boscodeala afirma ca efortul financiar facut de Primarie odata cu preluarea subventiilor de stat nu va fi insa semnificativ, datorita modernizarii sistemului de termoficare care a determinat scaderea pretului de productie a gigacaloriei.

De asemenea, Primaria Buzau va acorda si in continuare ajutoare de incalzire familiilor cu venituri modeste ca masura de protectie sociala pe perioada iernii. Ajutoarele de incalzire vor fi oferite acelorasi categorii de persoane care au beneficiat si in trecut de sprijin financiar, iar valoarea subventiilor ar putea ramane neschimbata. In prezent, in municipiul Buzau, aproape 20 de mii de apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de incalzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here