Buzăul a fost ales, pentru a doua oară consecutiv, gazda Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor, ediția a XXIII-a, în perioada 1-4 august 2017. Adunarea este organizată de Consiliul Județean al Elevilor Buzău și de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, fiind finanțată de Ministerul Educației din România și de Consiliul Județean Buzău. Alături de cei 64 de elevi și 6 profesori din România, vor participa și 4 liceeni și un profesor coordonator din Republica Moldova.

La deschiderea oficială, care va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 10:00, în Amfiteatrul Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, au confirmat participarea reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Senatului României, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Tineretului și Sportului, ANPDCA, UNICEF, Consiliului Național al Rectorilor, Consiliului Județean Buzău, Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Primăriei Buzău și Primăriei Rm Sărat, parteneri ai proiectului.

Festivitatea de închidere va avea loc joi, 3 august, începând cu ora 17:00, la Teatrul George Ciprian din Buzău, pe scena căruia vor fi prezentate momente artistice susținute de tineri buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here