Timp de două zile, municipiul Buzău va fi gazda unui important eveniment internaţional la care vor lua parte înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ. Pe 30 şi 31 mai, nu mai puţin de 85 de comisari europeni, miniştri, oameni de afaceri şi alţi înalţi demnitari europeni vor discuta la Buzău chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. În timpul şederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita cele mai importante obiective turistice din judeţ.

Până pe 31 iunie 2019, România deţine preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În acest context, ţara noastră va fi gazda mai multor întâlniri unde se vor lua decizii importante la nivel comunitar. O asemenea reunine va avea loc, în zilele de 30 şi 31 mai, în municipiul Buzău, în organizarea Consiliului Judeţean Buzău.

Peste exact patru luni, nu mai puţin de 85 de oficiali europeni vor discuta, la Buzău, chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. În timpul şederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita colecţiile Muzeului Judeţean de Istorie Buzău. Totodată, însoţiţi de 20 de elevi buzoieni buni cunoscători de limba engleză şi franceză, oaspeţii din străinătate vor avea posibilitatea să admire cele mai importante obiective turistice din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here