Primăria Buzău anunță modificări asupra modului de organizare si funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice din municipiu. Proiectul urmează a fi supus votului în şedinţa miniparlamentului local din luna decembrie. Iniţiativa are ca scop gestionarea în condiții de maximă eficiență a locurilor de parcare, facilități la plata parcării prin diverse metode moderne si inregrate. Practic, proiectul prevede amanajarea unor automate de taxare prin intermediul cărora buzoienii vor putea plăti doar pentru perioada în care masina lor ține ocupat locul de parcare.

Totodată, tarifele percepute pentru parcarea autovehiculelor ar urma să fie diferențiate, în funcție de zonă și de intervalul orar în care mașinile sunt trase pe dreapta. Sumele astfel rezultate ar urma să fie investite în amenajarea de noi locuri de parcare in Buzau. In plus, proiectul conține si menţiuni cu privire la parcările de reşedinţă.

Proiectul poate fi accesat pe site-ul Primăriei Buzău, iar cetăţenii care vor să vină cu propuneri sau sugestii le pot depune în perioada 03-14 decembrie la Ghişeul Unic al Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here