Autoritățile pun la punct detaliile programului pregătit de Ziua Națională, mai ales că sărbătoarea din acest an trebuie să fie una memorabilă, având în vedere că se marchează Centenarul. Consiliul Județean a anunțat deja că va oferi tuturor participanților fulare tricolore, baloane și cocarde, după care îi va invita la tradiționala fasole cu ciolan din Parcul Crâng.

Ceremoniile religioase și militare vor avea loc, pentru prima dată, pe Calea Eroilor din Buzău. Sute de militari și angajați ai M.A.I. vor defila în fața publicului, prezentându-și drapelurile și tehnica militară.

Consiliul Județean a anunțat că le va oferi participanților fulare tricolore, împreună cu rugămintea ca aceștia să le poarte în ziua ceremoniilor. De asemenea, buzoienii vor primi baloane și cocarde, totul pentru a crea o imagine demnă de sărbătorirea celor o sută de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.

După ce vor asista la parada militară, buzoienii sunt invitați în Crâng, acolo unde îi așteaptă 3800 de porții de fasole, vin, țuică fiartă și desert. Masa este oferită de Consiliul Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here