O şcoală de vară pentru elevi şi studenţi, dar şi un festival naţional al muzeelor sunt proiectele pe care Muzeul Judeţean Buzău le va desfăşura, în premieră, în 2018, pe lângă numeroasele evenimente pe care instituţia le va organiza, lună de lună, atât în sediul propriu, dar şi în alte locaţii din judeţ. Toate evenimentele organizate de Muzeul Judeţean vor fi sub egida Centenarului.

Unul dintre evenimentele organizate în premieră la Buzău este un festival naţional al muzeelor, intitulat MuseumFest, fiind unul dintre proiectele propuse buzoienilor pentru luna aprilie a acestui an.

Un alt proiect al Muzeului Judeţean Buzau din acest an vizeaza organizarea unei şcoli de vară într-un dintre şantierele arheologice aflate în cercetare. Elevi şi studenţi pasionaţi de istorie au ocazia să afle detalii despre cele mai importante personalităţi ale Buzăului de la renumiţi istorici.

Un alt eveniment care va organizat în premieră în 2018 este „Noaptea cercetătorilor”, manifestare programată pentru luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here