Astăzi, în sistem de audioconferință, a avut lc ședința lunii septembrie a Colegiului Prefectural, sub coordonarea șefului de la Casa Albă, Leonard Dimian. 

C.PREFECTURAL 3Pe ordinea de zi, s-au aflat cinci rapoarte din mai multe domenii de activitate:

1. Analiza rezultatelor examenelor naţionale desfăşurate în anul şcolar 2019 – 2020, comparativ cu rezultatele din ultimii trei ani școlari.

2. Raport privind verificarea operatorilor care au intrat în procedură de infrigement şi deţin depozite de deşeuri neconforme clasa “b” şi depozite industriale, cu privire la realizarea obligaţiilor de mediu privind închiderea şi urmărirea postînchidere de către operatorii acestor depozite.

3. Informare privind măsurile luate pentru asigurarea funcţionalităţii amenajărilor de îmbunătăţiri funciare, garanţia protecţiei eficiente a localităţilor şi terenurilor agricole împotriva factorilor de risc şi a calamităţilor natural.

4. Evaluarea măsurilor întreprinse pentru creșterea nivelului de siguranță a cetățenilor și asigurarea climatului de ordine publică pe timpul sezonului estival.

5. Raport privind activităţile desfăşurate de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău în vederea supravegherii pieţelor agroalimentare, a pensiunilor şi cantinelor din judeţul Buzău pe perioada estivală.

Toate materialele dezbătute în ședința de azi a Colegiului Prefectural pot fi consultate aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here