preda 278Războiul mediatic între Cezar Preda și Constantin Boșcodeală continuă pe aceeași temă: eliminarea subvențiilor de la guvern pentru energia termică. Astăzi, într-o conferință de predă, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a adus iar în discuție problema eliminării acestor subvenții, și pe cale de consecință logică, creșterea prețului gigacaloriei în municipiul Buzău.

“E foarte important pentru oameni ce vor plăti ei la iarnă. Cred că e mult mai important decât ce se întâmplă la PDL, și ce se întâmplă la USL. Pe buzoieni îi interesează foarte puțin cine cu cine se bate  în USL și ce probleme are PDL-ul”, este de părere Cezar Preda.

Mai mult decât atât, șeful democrat-liberalilor buzoieni îl acuză, mai mult sau mai puțin voalat, pe edilul municipiului, că Buzăul a rămas mult în urmă în ceea ce privește izolarea termică a locuințelor. Asta pentru că sumele alocate de către municipalitate pentru acest capitol au fost insuficiente.

“Suntem un oraş care a rămas mult în urma altor oraşe în privinţa reabilitării termice a locuinţelor, şi asta pentru că sumele alocate de către municipalitate, ca parte componentă a proiectului acesta de reabilitare, au fost insuficiente.”, susţine Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here