Deputatului PNL Cezar Preda îi pare rău că omul de afaceri Constantin Toma a ales să candidaze la Primărie din partea Partidului Social Democrat, a declarat astăzi, la o conferință de presă, politicianul liberal. Acesta spune că îl considera pe patronul Grup Romet un om de dreapta, pe care l-a și invitat să reprezinte PNL în lupta pentru Primăria Buzău.

„Îmi pare rău că domnul Toma a ales această formațiune politică, eu l-am considerat un om de dreapta, suntem cunoștințe vechi, i-am propus să vină să candideze alături de forțele care vor să schimbe PSD, m-a refuzat, a spus că acolo este trecutul, prezentul și viitorul domniei-sale, îi respect opțiunea, mi-aș fi dorit să vină alături de dreapta și să participe la o relansare economică, așa cu spune domnia-sa că își dorește. Eu nu cred că domnia-sa va reuși ceva, pentru că va fi prizonierul mafiei pesediste. Nu are cum; nu are cum să vină din partea PSD-ului și să vină să spună că schimbă PSD-ul. E o poveste asta!”, a spus Cezar Preda.

El a mai afirmat că schimbarea în PSD nu o reprezintă eliminarea familiei Mocanu și a lui Ion Vasile, căci noua „garnitură” este mut mai periculoasă decât oamenii vechi: „Iar marota aceasta pe care am văzut-o lansată de președintele PSD, domnul Ciolacu, că, vezi-Doamne, schimbarea la față a PSD însemană numai să scape de oamenii bătrâni, cum ar fi Mocanu, Ion Vasile, asta-i o marotă și o minciună! PSD și-a schimbat garnitura cu alții mai abitir decât cei nominalizați. Sunt oameni care sunt puși pe japcă și pe furat mult mai tare decât cei pe care lumea îi cunoaște. Nu cred că Mocanii sau Ion Vasile fac afaceri cu Compania de Apă, nu cred! În schimb, această companie, care are printre cele mai mari prețuri la apă din România încearcă să-și pună candidați în toate partidele. Să sperăm că buzoienii își vor da seama în ce pericol sunt”, a mai spus Cezar Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here