Sedinta Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Apa s-a desfășurat in condiții normale și astfel au putut fi stabiliti membrii Consiliului de Administrație. Acesta este format din: Eduard Pistol, secretarul municipiului Buzău, șefa Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei, Cristina Dinu, consilierii județeni Ion Bogdan și Cornel Pitiș și Petruș Hinta din Primăria Râmnicu-Sărat, singurul membru care a făcut parte și din vechiul Consiliu de Administrație.

In ședința de astăzi nu au mai fost probleme de reprezentare care să genereze amânări sau alte discuții. Ședința a fost condusă de directorul executiv din Consiliul Județean Buzău, Mirela Oprea.

1 COMENTARIU

  1. Europa se vrea a fi un bloc mare Comunist cu capitala la Bruxel,intr-un cuvant o dictatura la scara europeana dar ce este mai dureros e ca popoarele vest europene nu isi dau seama cu ce se mananca acest lucru pentru ca ele nu au avut experienta popoarelor est europene care au trecut prin cenzura si prin multe altele.Va spune acest lucru o romanca care traieste in vest si mai e casatorita si cu un cetatean strain.Asa ca trebuie sa avem grija de Romania ca nu se stie ce curente politice dezvolta occidentul si ne trezim ca in 1940. writers help

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here