Consiliul Județean Buzău a scos la concurs mai multe posturi contractuale de execuție vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean. Este vorba despre inspector de specialitate, grad profesional I A – Serviciul cancelarie, Direcţia juridică şi administraţie publică locală; inspector de specialitate, grad profesional II – Biroul gestiuni şi aprovizionare, Direcţia economică; inspector de specialitate, grad profesional I – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului și inspector de specialitate, grad profesional II – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului.

Dosarele de înscriere au fost verificate, iar toți cei 21 de candidați care au fost admiși la această etapă vor susține proba scrisă pe 11 decembrie 2018, ora 10:00, la sediul Consiliului Judeţean.

10 candidați se vor lupta pentru postul de inspector de specialitate, grad profesional I – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului și 7 persoane vor intra în focul concursului pentru a obține postul de inspector de specialitate, grad profesional II – Biroul gestiuni şi aprovizionare, Direcţia economică.

Concurenții care vor trece de proba scrisă, vor susține mai apoi interviul pe 14 decembrie, de la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here