Conducerea Consiliului Județean a convocat în ședință toți operatorii de transport județean. Întâlnirea a fost organizată ca urmare a numeroaselor reclamații venite din partea călătorilor legate fie de starea mașinilor, fie de atitudinea șoferilor. Alte reproșuri la adresa operatorilor  fac referire la refuzul acestora de a transporta gratuit veteranii de război și persoanele cu handicap. Pentru ca aceste situații să nu se mai înregistreze, conducerea Consiliului Județean a lansat un avertisment transportatorilor.

”Astazi m-am intalnit cu reprezentantii operatorilor de transport public de persoane din judetul Buzau. I-am informat despre controalele care vor avea loc pe toate traseele, astfel incat sa ne asiguram ca este respectat caietul de sarcini pentru ca cetatenii sa poata circula in conditii normale si sa beneficieze de toate drepturile care li se cuvin.
Asa cum am mai precizat, daca situatiile aparute in presa se vor repeta, sanctiunea aplicata transportatorilor va fi cea maxima”, a spus președintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here