Mâine de la ora 10 consilierii judeţeni sunt convocaţi în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi se află 5 proiecte de hotărâre ce urmează a fi aprobate. Iată care sunt acestea:

  1. Aprobarea unor modificări în statul de funcții al Spitalului Județean de Urgență Buzău
    2. Desemnarea reprezentantului Județului Buzău în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitarăî ”Buzău 2008”
    3. Aprobarea dării în folosință cu titlu gratuit Consiliului local al comunei Luciu a unor suprafețe de teren din DJ 214A, în vederea implementării proiectului ”Sistem de canalizare, stație de epurare și stație de tratare a apei în satul Luciu, comuna Luciu” în cadrul Programului FEADR, Submăsura 7.2. Infrastructura de apă și apă uzată
    4. Aprobarea parteneriatului dintre Consiliul Județean Buzău cu Direcția Generală Anticorupție prin Serviciul Județean Anticorupție Buzău și Transparency International România în vederea promovării unei cereri de finanțare în cadrul P.O.C.A. 2014-2020, Axa prioritară 2, obiectiv strategic 2.2
    5. Aprobarea participării Consiliului Județean Buzău în calitate de partener în Programul ”Europa pentru cetățeni” – proiectul ”Resurse europene de informare pentru cetățeni cu dizabilități”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here