Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bâgiu, a primit vizita unei Delegaţii a Misiunii Diplomatice a Statelor Unite ale Americii. Însărcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA în România Duane Butcher a discutat cu președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu despre o posibilă colaborare economică și de facilitățile pe care Buzăul le poate oferi potențialilor investitori americani.

„Este a doua oară într-o lună când delegația Ambasadei Statelor Unite face o vizită la Buzău. De data aceasta am avut niște discuții mai concrete despre o posibilă colaborare economică și de oportunitățile pe care le putem oferi ca județ”, ne-a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.

Oficialul american s-a declarat interest, printre altele, de domeniul agricol și turistic.

„Este minunat să fiu la Buzău pentru a doua oară într-o lună. Pentru că m-am simțit foarte bine la vizita trecută ca și turist revin la Buzău pentru a explora posibilitățile care sunt și pentru a le transmite informații potențialilor investitori americani. Din ceea ce am văzut cred ca principalele domenii de interes ar fi agricultura și turismul ”, a declarat Duane Butcher .

Delegaţia Ambasadei SUA însoţită de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean a vizitat Fabrica de Ulei, Rotec, iar pentru după-amiază a planificat o vizită pe Valea Slănicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here