Petre Neagu Emanoil
Consiliul Județean Buzău a alocat 25 mii de lei pentru Cătălin Ilnițchi, tânărul rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv. Cătălin a fost transferat duminică la un spital de specialitate din Israel, cu sprijinul unei societăți identificate de familie.
Pentru că e nevoie de mulți bani pentru ca buzoianul să rămână internat în străinătate, pentru a avea șanse la viață, autoritățile județene vin în sprijinul familiei și fac un apel la cetățeni să doneze atât cât pot. Iată mesajul transmis luni de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu:

”Dragi buzoieni,

Fiecare dintre noi a fost și este în continuare impresionat de tragedia care a avut loc în data de 30 octombrie în clubul Colectiv. Fiecare dintre noi este alături de victimele și de familiile acestora, cu un gând bun sau cu o rugăciune.

În tragedia din Colectiv a fost rănit și un buzoian. Este vorba despre tânărul inginer și fotograf Cătălin Ilnițchi, care se luptă acum, de pe un pat de spital din Tel Aviv, să supraviețuiască.

Cătălin a fost transferat, duminică, la Spitalul Tel HaShomer din Tel Aviv, pentru a beneficia de tratament. Pentru a putea continua lupta, Cătălin are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi.

Prietenii și familia îi sunt alături și au început o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie folosit pentru tratament. Cred că este momentul să arătăm că suntem solidari cu Cătălin și cu familia lui și să contribuim, fiecare cu cât poate.

Consiliul Județean a acordat, astăzi, prin dispoziție, un sprijin financiar pentru Cătălin și vă rog pe fiecare, instituții, persoane juridice sau persoane fizice, să contribuiți, pentru ca acest tânăr să poată primi ajutorul de care are atâta nevoie.

Cei care vor să îl ajute pe Cătălin Ilnițchi o pot face donând bani în următoarele conturi:
RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR
RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON
RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD
deschise la Banca Transilvania
Titular cont: Neagu Tamara Adina SWIFT: BTRLRO22”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here