Boscodeala

Liderul social democrat buzoian, Constantin Boșcodeală, a transmis joi că nominalizarea pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, post rămas vacant după demisia liberalului Cristinel Romanescu, o va face președintele CJ, Cristi Bîgiu, nicidecum altcineva.
Precizarea a venit în contextul în care miercuri deputatul Adrian Mocanu a transmis un comunicat prin care spunea cine este potrivit pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Mocanu îi nominaliza ca fiind cu șanse și potriviți pentru postul menționat pe Gabi Baciu, Stefan David, Cornel Diaconiță, Dănuț Păle sau Gheorghe Bodea. În același comunicat de presă, Mocanu dădea de înțeles că Adrian Petre, un alt nume vehiculat cu șanse să preia funcția de vice la Consiliu, nu este deloc în regulă întrucît acesta ”ar fi de import”. Petre a fost în trecut la PNL dar a trecut la PSD, de aici venind repulsia față de el a lui Adrian Mocanu.
„Aș fi foarte mulțumit ca membrii PSD să își vadă de treburile lor. As fi mulțumit de exemplu ca deputații să își facă treaba pentru care au fost trimiși în Parlament și să vină cu propuneri legislative menite să ușureze viața locuitorilor care i-au trimis acolo, ceea ce nu văd că se întâmplă. Își dau în schimb cu părerea despre problemele curente de la Consiliul Județean”, a declarat președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.
În acest context, joi, Constantin Boșcodeală, a transmis ferm că nominalizarea va fi făcută de Cristi Bîgiu iar pesediștii care nu vor vota cum se stabilește în partid vor suporta consecințele.
„Nominalizarea pentru funcția de vicepreședinte o va face domnul Cristi Bigiu. Pe cine va propune dânsul acela va fi propunerea PSD și cine va vota altfel va suporta consecințele. Domnul Adrian Petre, ca oricare alt membru PSD, este eligibil pentru ocuparea funcției. Nu poți să spui despre un membru venit în partid mai târziu că este mai prost decât un membru mai vechi. Cred că anumiți colegi ar trebui să își vadă de treabă”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Alegerea viitorului vicepreședinte al CJ Buzău este programată lunea viitoare, în ședința Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here