Omul de afaceri Constantin Toma este candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Buzău. Aceasta a fost decizia luată cu unanimitate de voturi de social-democrații prezenți, în această după-amiază, la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD, la care au fost validate candidaturile partidului pentru 82 de localități din cele 87 ale județului.

Votul acordat lui Constantin Toma a fost, practic, o formalitate, în condițiile în care ceilalți contracandidați la nominalizare, cu o singură excepție, își retrăseseră candidaturile încă înaintea începerii ședinței, iar ultimul care a făcut acest gest a fost viceprimarul Fănică Bârlă, care a renunțat chiar în timpul întrunirii conduse de președintele PSD Liviu Dragnea, la care a participat și secretarul general al partidului, Marian Neacșu, coordonatorul campaniei PSD pe plan național.

De asemenea, social-democrații buzoieni au decis tot prin vot ca primul loc pe lista PSD pentru Consiliul Județean să fie președintele instituției, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here