Primarul Constantin Toma a anunțat că au fost publicate toate ghidurile solicitantului pentru axa 4- mobilitate urbană, Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin urmare, administrația locală va demara cumpărarea de noi autobuze de ultimă generație, asfaltarea a două dintre arterele principale ale orașului precum și alte obiective.

,,Am primit o veste importantă: s-au publicat toate ghidurile solicitantului pentru axa 4 – mobilitate urbană, Programul Operațional Regional 2014-2020! Lucrăm încă de anul trecut la fazele premergătoare depunerii proiectelor pentru această axă, suntem în stadiu avansat și facem toate eforturile să depunem la timp toate proiectele pe care ni le-am propus și cu care dorim să atingem toate obiectivele specifice ale programului! Vom reuși, prin intermediul proiectelor ce vor fi depuse să achiziționăm autobuze de ultimă generație, să asfaltăm 2 dintre arterele principale ale orașului și alte obiective.

De asemenea, am lucrat în ultima săptămână la pregătirea rectificării de buget pe care o vom propune spre aprobare in cadrul ședinței Consililui Local Municipal ce va avea loc in data de 27 iulie. Avem în vedere prin aceasta să alocăm resursele bănești pentru realizarea unor proiecte importante pentru noi toți, dintre care amintesc:

– asfaltarea a 15 străzi în zona centrală

– amenajarea de spații verzi în principalele intersecții și parcuri

– realizarea imediată a încă 11 platforme îngropate și alte 10 pînă la sfârșitul anului

– amenajarea a 5 noi locuri de joacă

– implementarea platformei educaționale

– alocarea unei sume pentru înființarea și demararea activității Clubului Sportiv Municipal GLORIA BUZĂU

Avem proiecte multe, importante și lucrăm intens la realizarea lor!”, a scris Constantin Toma, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here