cj1Angajaţii din cadrul Consiliului Judeţean şi cei ai instituţiilor subordonate vor avea parte de mai mulţi bani la salariu, începând chiar cu luna septembrie. Consilierii judeţeni au aprobat majorarea veniturilor lunare cu 12 procente. De remuneraţie mai mare vor beneficia angajaţii de la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, Teatrul „George Ciprian”, Muzeul Judeţean, Biblioteca Județeană, Centrul de Cultură şi Artă, Camera Agricolă, precum și cei ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.
Măsura privind majorarea salariilor a putut fi aplicată numai după ce au fost îndeplinite condiţiile de bază, precum încadrarea cheltuielilor de personal în limita bugetului aprobat şi încadrarea cheltuielilor de personal în limita plafonului de cheltuieli de personal repartizat conform prevederilor legale.
În prezent, cel mai mic venit al unui salarat din Consiliul Judeţean este de 1.050 de lei brut, adică salariul minim pe economie, în timp ce salariul cel mai mare este de 4.600 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here