Cristi BIGIU

Cristi Bîgiu și-a dat miercuri demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, post din care era suspendat ca urmare a deciziei magistraților pe masa cărora se află dosarul său de luare de mită.
Bîgiu a organizat o conferință de presă în care a anunțat că renunță la funcția în care a fost ales, după ce oamenii au cerut în stradă, ca urmare a tragediei din Colectiv, și au cerut demisia și schimbarea actualei politice.
”Mi-am înaintat demisia din funcția de președinte, nu am făcut-o până acum pentru că nu am vrut să fie interpretată ca o vină în dosarul în care am fost reținut, sunt nevinovat și sper să se dovedească asta în instanță. Am considerat moral să-și dau demisia după ce oamenii au strigat în stradă demisia clasei politice, demisia mea, nu mă refer aici la cei trimiși de partid cu lecțiile învățate, ci la oamenii normali care au ieșit în stradă. Eram suspendat din funcție și oricum nu mă mai întorceam vreodată la șefia Consiliului Județean. Din respect pentru oameni am decis să-mi dau demisia acum”, a declarat miercuri Cristi Bîgiu.
Bîgiu a părecizat că oricum nu s-ar mai fi întors la șefia Consiliului Județean, însă după ce oamenii au ieșit în stradă a considerat moral să-și dea demisia, părerile sale de rău fiind acelea că nu a reușit să ducă la capăt proiectele propuse la început de mandat.
În aceeași conferință de presă, Cristi Bîgiu, a aruncat câteva săgeți înspre consilierii care i-au fost alături în ultimii ani și cu care a organizat campanii și evenimente, declarând că este curios dacă și aceștia vor considera moral să-și dea demisia din funcțiile deținute.
”S-a vorbit mult de moralitate, am considerat că e un gest moral să-mi dau demisia. Sunt curios dacă și consilierii mei PNL cu care am făcut campanii în ultimii 15-16 ani au moralitate sau doar vorbesc de moralitate. E vorba de consilierii cu care am făcut campanii, care mi-au fost alături în toți acești ani.”, a spus fostul șef al CJ Buzău.
Bîgiu a anunțat că a terminat cu politica, urmând să revină în mediul privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here