Cristinel ROMANESCU
Cristinel Romanescu a fost eliberat oficial din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean BUzău. ELiberarea a fost votată în unanimitate, practic consilierii județeni luând act de demisia liberalului.
La ședința de joi, Cristinel Romanescu nu s-a mai aflat în locul rezervat conducerii miniparlamentului județean, ci s-a așezat lângă aleșii liberali proveniți din rândul fostului PNL.
După eliberarea din funcție, Romanescu va rămâne un simplu consilier județean, în locul său urmând a fi votat vicepreședinte un om din rândul celorlalți consilieri.
La finalul ședinței, fostul vicepreședinte liberal al Consiliului Județean a declarat: „M-am întors în scaunul de Consilier Județean. Eu consider că am făcut asta încă de atunci când mi-am depus demisia, acel document controversat pe care mulți l-au interpretat eronat. Eu consider că de atunci am spus clar punctul meu de vedere. Părerea mea este ca s-a încercat și se încearcă unirea PDL și PNL la Buzău și cred că mai este de lucru la acest aspect la fel cum cred că a fost o nedreptate schimbarea mea din funcție fără să încerc vre-un moment să nu meargă această unificare la Buzău.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here